top of page

ai bootcamps.

VOOR WIE:
Onderwijsprofessionals die werkzaam zijn in het VO, MBO, HBO en WO, evenals trainers uit de Learning & Development sector.

NIVEAU:

Mijn bootcamps zijn geschikt voor alle niveaus, van beginner tot experts. Bij elke opdracht onderzoeken we samen wat het gewenste niveau is, en daar pas ik de inhoud op aan.


WAT:

Pressure cooker workshop over diverse onderwerpen, zoals het leren werken met ChatGPT, het maken van een leerbot, het omvormen van toetsing, het maken van beleid, en nog veel meer. Elke opdracht is maatwerk.

Bootcamp

Generatieve AI in onderwijs

Artificiële (kunstmatige) intelligentie (AI) dwingt de samenleving om in actie te komen en het onderwijsveld om haar onderwijs te herzien. We kunnen er simpelweg niet omheen, dus het is essentieel om te leren hoe we deze technologieën verantwoord inzetten, zowel om risico's te beheersen als om de kansen te benutten. Hoe doe je dit in het onderwijs?

Daarvoor organiseer ik diverse AI-bootcamps. Samen duiken we in de wondere wereld van generatieve AI, en gaan we bijvoorbeeld in op hoe het werkt onder de motorkap, wat de impact is op onderwijs, of hoe je de juiste vraag stelt (de kunst van 'prompt engineering'). Of wat denk je van een eigen chatbot opzetten? Ook verzorg ik keynotes en lezingen over generatieve AI in het onderwijs. Veel is mogelijk, elke opdracht is maatwerk.

Daarnaast werk ik samen met veel getalenteerde trainers en sprekers uit het veld. Op zoek naar een hele specifieke trainer? Vul je vraag hier in en ik ga voor je op zoek.

 

 Meer weten?

Neem contact op of connect op:

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page