biografie.

Barend Last (1986) werkt als onderwijskundige bij de Universiteit van Maastricht. Daarnaast is hij auteur van verschillende boeken en werkt hij als freelance voorlezer bij De Voorleeshoek.

 

In zijn vrije tijd schrijft hij verhalen en gedichten, met name voor kinderen. Af en toe vind hij ook ergens wat van. En soms wordt dat dan ook ergens gepubliceerd.

de-voorleeshoek-logo.png

Tja, wat moet ik hier nou vertellen...

 

Ik zou kunnen vertellen dat ik uit Maastricht kom, maar geen woord Maastrichts spreek. Of dat ik ooit Meester was en dat stiekem een beetje mis. Of misschien dat ik het leuk vind om naar muziek te luisteren. Misschien wil je wel weten dat ik van verhalen houd en ze zelf ook schrijf. Meestal voor kinderen. Al betekent dat in mijn boekje eigenlijk voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Want iedereen is toch altijd een beetje kind? Ook al zijn ze dat soms even vergeten.

‚Äč

Je kan me kennen van De Voorleeshoek. Daar lees ik samen met Anouk de mooiste kinderboeken voor. En ik werk aan mijn eigen boeken. Zo is in 2020 het boek 'Kleine Held op Sokken' gepubliceerd bij Veltman Uitgevers, en zit er nog veel meer in pijplijn. Hou daarom mijn site, Linkedin of Instagram in de gaten.

© 2019 - Barend Last - Contact