boeken.

Gif in het Dierenrijk
(2022)

Naast alles wat je altijd al wilde weten over dit gekke goedje, kun je ook verdrinken in spannende, grappige, en fijne verhalen over gif die je meenemen naar de jungle en sprookjesachtige werelden.

 

Een informatief en spannend non-fictieboek. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar.
Uitgegeven bij Fontaine Uitgevers.

Klaas de kat en het raadsel van Sinterklaas (2021)

dvw21015-nl---cover.jpg

Klaas de kat heeft een heel fijn leven, samen met zijn vriendjes Mila en Max. Maar op een dag hebben ze geen aandacht meer voor hem. Wat is er aan de hand? Klaas gaat op onderzoek uit. Zal het hem lukken om het raadsel te ontrafelen?

 

Een grappig prentenboek met prachtige prenten over Sinterklaas. Voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Uitgegeven bij De Vier Windstreken.

Blended learning en onderwijsontwerp (2021)

blended_learning_en_onderwijsontwerp-lr.

Onderwijs geven kan op veel manieren: in een groep of individueel, fysiek of online, synchroon of asynchroon. Al die manieren vereisen een andere aanpak. Maar wat is nu de beste blend en hoe ontwerp je die?

 

‘Blended learning en onderwijsontwerp’ is een handboek voor docenten die hun onderwijs ontwerpen volgens blended learning.

De Vrijbuiter
(2021)

Het geheim van de Smid (2021)

Kleine Held op Sokken (2020)

voorkant goed.png
Cover Kleine Held

Maas is zijn vader verloren en ziet het leven sindsdien niet meer zitten. Per toeval komt hij op het zomerkamp De Vrijbuiter terecht, waar alles net even anders gaat. Hij raakt verzeild in een spannend avontuur.

 

Een verhaal over vriendschap, het overwinnen van angst en de schoonheid van de natuur. Voor kinderen van 9 tot 99 jaar.

Het Geheim van de Smid is een bundeling van raadsels en spelletjes die in de vergetelheid zijn geraakt. De bundeling geeft een weergave van de geheime wapens die je kunt inzetten om kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Om een winteravond gezellig te maken en even uit onze wereld vol schermpjes en knopjes te ontsnappen. 

Bruno vindt alles wat hij nog niet kent griezelig. Daarom woont hij veilig in de broekzak van zijn moeder. Op een dag hangt hij net iets te ver uit zijn kleine hol. Hij kiepert en kukelt naar de grond. O, wat een pech… wat nu?

Een prentenboekverhaal op rijm over leren loslaten en groeien, voor kinderen vanaf 3 jaar.

Pixie Serie
(2020)

Gespot
(2020)

pixie klein.png
Gespot_digitale versie_Pagina_01.jpg

Pixie houdt van nadenken en lost zo alledaagse en technische raadsels op. Dat doet ze samen met tante Ruby die het ene naar het andere technische snufje uitvindt en Pixie daarbij om hulp vraagt. 

 

Mo’s Daughters gelooft in de kracht van rolmodellen. Als je het ziet, kun je het zijn. De boeken van Pixie zijn verkrijgbaar bij Action.

Gespot is een snel opgezet, kunstzinnig experiment. Een verzameling illustraties, gedichten, grapjes, en andere uitprobeersels. Compleet met spelfout. Er zijn er slechts 100 beschikbaar, en elk exemplaar is genummerd.