onderwijs.

SURF Onderwijsdagen 2021

Met veel plezier werk ik al jaren in het onderwijs. Eerst als docent en schoolleider in het basisonderwijs, nu als ontwikkelaar, trainer, adviseur en onderwijskundig specialist. Vanuit mijn persoonlijke interesse ligt mijn specialisme op het gebied van onderwijsontwerp en -innovatie, met name voor blended learning. Mijn kracht is het aanspreken van ieders talent en het vinden van innovatieve oplossingen voor uitdagende problemen. Daarbij heb ik humor en creativiteit hoog in het vaandel staan. In mijn professionele carrière handel ik volgens de filosofie dat je nooit te oud bent om te leren.​

Naast mijn werk als blended learning specialist bij de Universiteit van Maastricht, werk ik als zelfstandig spreker, trainer en adviseur op aanvraag. Ik heb inmiddels een groot netwerk opgebouwd. 

customer.png

diensten.

Ik werk als zelfstandig onderwijskundige en lever verschillende diensten, zoals keynotes, webinars, leertrajecten en advisering bij verander- of innovatietrajecten.

blend.png

blended learning.

Mijn expertise ligt op het gebied van blended learning, oftewel het vinden van een optimale combinatie van alle kansen voor leren, zowel fysiek als online.

barend legt uit.

Naamloos-4.png

In de videoserie Barend legt uit leg ik in korte animaties complexe onderwijsconcepten simpel uit.

 Meer weten? Neem contact op of connect op:

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Twitter