top of page

onderwijs.

SURF Onderwijsdagen 2021

Met veel plezier werk ik al jaren in het onderwijs. Eerst als leraar en schoolleider in het basisonderwijs, nu als docent, ontwikkelaar, trainer, adviseur en onderwijsadviseur in alle lagen van het onderwijs. Vanuit mijn persoonlijke interesse ligt mijn specialisme op het gebied van onderwijsontwerp en -innovatie, met name voor blended learning. Mijn kracht is het aanspreken van ieders talent en het vinden van innovatieve oplossingen voor uitdagende problemen. Daarbij heb ik humor en creativiteit hoog in het vaandel staan. In mijn professionele carrière handel ik volgens de filosofie dat je nooit te oud bent om te leren.​

De afgelopen jaren was ik als blended learning specialist verbonden aan de Universiteit van Maastricht, maar sinds januari 2023 werk ik als zelfstandig schrijver, spreker, docent en adviseur.

customer.png

diensten.

Ik lever diverse diensten, zoals keynotes, webinars, professionaliseringstrajecten, projectmanagement en advisering bij verander- of innovatietrajecten.

blend.png

blended learning.

Mijn expertise ligt op het gebied van blended learning, oftewel het vinden van een optimale combinatie van alle kansen voor leren, zowel fysiek als online.

barend legt uit.

Naamloos-4.png

In de videoserie Barend legt uit leg ik in korte animaties complexe onderwijsconcepten simpel uit.

 Meer weten? Neem contact op of connect op:

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Twitter
bottom of page