top of page

recensies.

nieuwsbericht_top_3_kinderjury_2023_gif_in_het_dierenrijk.png

Ons boek 'Gif in het Dierenrijk' haalde de bestseller top 60 én de top 3 van de Nederlandse Kinderjuryprijs voor het beste boek van 2023. Supertrots op dit prachtige resultaat! Eind zomer 2023 verschijnt alweer het vervolg: 'Gevaar in het Plantenrijk'.

boeken voor volwassenen.

blended_learning_in_de_praktijk-lr(1).jpg

"Blended learning in de praktijk gaat over wat goed onderwijs is, hoe je studenten aanzet tot leren en hoe blended learning in de praktijk het middel is om daar te komen.

Lotte Kips, Vraagbaak Online Onderwijs (lees verder).

"Mijn conclusie: leestip! Voor de doelgroep docenten en ondersteuners, maar zeker ook voor opleidingsmanagers."

Judith van Hooijdonk, learning designer (lees verder).

"Barend heeft een prettige, heldere schrijfstijl. Hij weet theorie en praktijk op een fraaie manier met elkaar te verbinden."

Wilfred Rubens, te-learning.nl (lees verder).

"Elke docent, ongeacht of die nu “iets” wil met blended learning, zou gebruik moet maken van de stapsgewijze ontwikkelrichting zoals Barend Last en Stefan Jongen beschreven hebben."

Nynke Bos, Lector Teaching, Learning & Technology bij Inholland.

 

"De auteurs stimuleren de docent om te experimenten en uit te proberen. Dat is heel mooi. Die ruimte gun ik elke docent."

Judith van Hooijdonk, Learning Designer (lees verder).

"‘Blended learning en onderwijsontwerp. Van theorie naar praktijk‘ van Barend Last en Stefan Jongen is een fraaie inleiding op het ontwerpen van blended learning."

Wilfred Rubens, te-learning.nl (lees verder).

blended_learning_en_onderwijsontwerp-lr.jpg

boeken voor kinderen.

"Klaas de kat verdwaalt met kerst is een prachtig kerstverhaal. Vanaf het begin zijn de kinderen betrokken."

Juf Elsie, Hebban.nl (lees verder).

 

"Een mooi, warm boek dat ervoor kan zorgen dat je samen kunt praten over alles wat je meemaakt in deze gezellige, maar soms ook spannende tijd! Dit boek past volledig in de sfeer en gevoelens van deze tijd!

Katelijne van Alem, Bazarow (lees verder).

"Net als het eerdere Sinterklaas boek van Klaas de Kat is dit weer een onwijs leuk en feestelijk boek, waarin Klaas de Kat een nieuwe feestdag ontdekt. Grappig, spannend en een heel leuk boek om samen te lezen.

Wendy Panse-Moedt, Kidshoekje.nl (lees verder).

Klaas de kat 2 cover.png
9789464041026.jpg

"Kinderen houden van een gevaarlijk randje en dus is gif een prima onderwerp voor een kinderboek.

Jaap Firso, Algemeen Dagblad (lees verder).

"Een prachtig, kleurrijk boek boordevol interessante informatie en leuke weetjes. Geschikt voor natuurliefhebbers en dierenvrienden vanaf 9 jaar."

Reina Loonstra-Douma, Kinderboekenjournaal.nl (lees verder).​


"Elke kleine of grote dierenliefhebber, zal na het lezen van dit boek heel wat informatie over gif en giftige dieren rijker zijn. Ik durf te wedden dat je na het lezen van dit boek, heel wat nieuwe dingen hebt geleerd."

HeavenLeighBooks, Hebbn.nl (lees verder).

"Jonge kinderen komen samen met Klaas veel te weten over alle tradities van Sinterklaas: je schoen zetten, een wortel en water bij de schoorsteen, liedjes zingen, speculaasjes bakken én: cadeautjes krijgen. Een geslaagd prentenboek."

Maaike de Vries, Hebban.nl (lees verder).

 

"Het verhaal is spannend, meeslepend en grappig tegelijk. Klaas de kat krijgt weinig aandacht tijdens de sinterklaastijd. Het is echt een mooi, herkenbaar en grappig verhaal."

Nathalie, Volgmama.nl (lees verder).

"Klaas de kat en het raadsel van Sinterklaas is een grappig boek met prachtige illustraties. Het laat onze tradities op een warme manier zien."

Wendy Panse-Moedt, Kidshoekje.nl (lees verder).

dvw21015-nl---cover.jpg
Kopie van 1033x1200.jpg

"Kleine held op sokken is echt een geweldig prentenboek voor jong en oud. Iedereen kan er iets van leren en het bevat gewoon een mooie boodschap."

Chantal, Magic of Books (lees verder).

"De illustraties zijn gemaakt door Petra Konijn. Deze beelden het verhaal goed uit. Er is veel te zien! Ook is het gelukt om de jonge luisteraars de emoties te laten voelen die Bruno ook voelt."

Jolanda Kalkman, In de boekenkast (lees verder).​


"Een prachtig boek met een herkenbaar verhaal. Je klein voelen als je niet veel durft en "groter " worden als je zelfvertrouwen krijgt!"

Mirelle, Crea met kids (lees verder).

ga naar mijn boeken
bottom of page