recensies.

blended_learning_en_onderwijsontwerp-lr.jpg

"Elke docent, ongeacht of die nu “iets” wil met blended learning, zou gebruik moet maken van de stapsgewijze ontwikkelrichting zoals Barend Last en Stefan Jongen beschreven hebben."

Nynke Bos, Lector Teaching, Learning & Technology bij Inholland.

 

"De auteurs stimuleren de docent om te experimenten en uit te proberen. Dat is heel mooi. Die ruimte gun ik elke docent."

Judith van Hooijdonk, Learning Designer (lees verder).

"‘Blended learning en onderwijsontwerp. Van theorie naar praktijk‘ van Barend Last en Stefan Jongen is een fraaie inleiding op het ontwerpen van blended learning."

Wilfred Rubens, te-learning.nl (lees verder).

"Jonge kinderen komen samen met Klaas veel te weten over alle tradities van Sinterklaas: je schoen zetten, een wortel en water bij de schoorsteen, liedjes zingen, speculaasjes bakken én: cadeautjes krijgen. Een geslaagd prentenboek."

Maaike de Vries, Hebban.nl (lees verder).

 

"Het verhaal is spannend, meeslepend en grappig tegelijk. Klaas de kat krijgt weinig aandacht tijdens de sinterklaastijd. Het is echt een mooi, herkenbaar en grappig verhaal."

Nathalie, Volgmama.nl (lees verder).

"Klaas de kat en het raadsel van Sinterklaas is een grappig boek met prachtige illustraties. Het laat onze tradities op een warme manier zien."

Yvonne Soepboer, Kinderboekenjournaal.nl (lees verder).

dvw21015-nl---cover.jpg
Kopie van 1033x1200.jpg

"Kleine held op sokken is echt een geweldig prentenboek voor jong en oud. Iedereen kan er iets van leren en het bevat gewoon een mooie boodschap."

Chantal, Magic of Books (lees verder).

"De illustraties zijn gemaakt door Petra Konijn. Deze beelden het verhaal goed uit. Er is veel te zien! Ook is het gelukt om de jonge luisteraars de emoties te laten voelen die Bruno ook voelt."

Jolanda Kalkman, In de boekenkast (lees verder).​


"Een prachtig boek met een herkenbaar verhaal. Je klein voelen als je niet veel durft en "groter " worden als je zelfvertrouwen krijgt!"

Mirelle, Crea met kids (lees verder).

ga naar mijn boeken