top of page
  • Foto van schrijverBarend

Illustraties voor Bruno het Broekzakmannetje

Ik heb een verhaal geschreven. Voor een prentenboek. Over een mannetje dat in de broekzak van zijn moeder woont. Maar ja, wat is een prentenboekverhaal zonder prenten? Juist ja. Daarom heb ik in opdracht verschillende prenten laten maken, zodat ik ze mee kon sturen naar een uitgeverij. Ik wil er graag twee delen. Gewoon omdat ik ze erg tof vind.


De illustraties zijn gemaakt door Tais Lemos. Je vindt haar website hier: https://www.tlemos.com/


Prent 1: Bruno woont in de broekzak van zijn moeder
Prent 1: Bruno woont in de broekzak van zijn moeder

Prent 2: Bruno komt in de dierentuin en vindt het er eng
Prent 2: Bruno komt in de dierentuin en vindt het er eng

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page